söndag 13 november 2016

Bojkott de lux

Bojkott! Bojkott! Bojkott! 

Idag framstår jag nog som ett känslomässigt bad ass! Men tycker man det om mig är man så långt ifrån sanningen man kan komma! 

Vad är det då jag bojkottar? Jo! Den här gången är det "Fars Dag" som bojkottas! Jag förstår helt enkelt inte meningen med att ha en speciell dag att fira mor och far! Varför behövs en speciell dag på året då man ska uppskatta dem lite extra. Gärna med dyra presenter eller gester! I min mening är det bara ett löjligt jävla kommersiellt jippo! Personligen känner jag att jag inte behöver någon specifik dag för att uposkatta och visa dem min kärlek lite extra! Jag älskar mina föräldrar lika mycket årets alla dagar! I mina ögon är sådana här kommersiella jippon bara fruktansvärt tragiska och det blir för mig hyckleri! 

Varför anses jag då  vara ett könslomässigt "bad ass"? Jo just för att jag tycker som jag gör och bojkottar skiten! Generellt verkar folk tycka att de här dagarna är jätteviktiga och bojkottar man dem så är man känslokall! Men, som sagt inget är mer fel! Jag är absolut inte känslokall. 

Så här tycker jag: låt de fira som vill och de som inte vill har rätten att låta bli! Man får helt enkelt göra som man vill. Dock tycker jag inte det är okej att gå till personangrepp och t.ex. kalla någon t.ex känslokall för att man avstår. Det kan ju faktiskt finnas många anledningar till varför man väljer att inte fira sådana här dagar! Och man ska inte behöva redogöra inför andra varför! Mina åsikter kring att faktiskt fira dessa dagar är generaliserade. Det betyder att så klart är inte ALLA hycklare och tragiska som firar! 

Igår kväll hade jag och familjen riktigt mysigt! Under eftermiddagen blev det julmust, glögg och pepparkakor med ädelost! Mums! Så galet gott! Kan äta och dricka det varje dag nu så länge det finns att köpa i affären!

På kvällen tittade vi på "Så Mycket Bättre", åt ostbågar, lösgodis och drack julmust! Sjuuukt gott! Jill var en klippa - som vanligt! Hennes låt hoppas jag på att få höra mycket på radion. Tommy Nilsson gjorde också en fantastiskt bra version! Och likaså Danny! Hans version var så skör och vacker! 

Jo! Jag SKA gå ner i vikt! Sen! Just nu är jag inne i en frossa-period! Och då gör jag det! Går jag upp i vikt eller magen byggs på...ja, då är det vad som sker! Då får jag ta itu med det när jag får lust! Om andra inte tycker om att titta på min hängbuk, guppande rumpa och låren som slår emot varandra får de väl låta bli att titta! Det är bara att vända ansiktet från mig! Simple as that!  

Dagens selfie:

2 kommentarer:

 1. Här "firas" fars dag i all enkelhet, gör ingen större affär av de och inköpen hålls till ett minimum.
  Frossa på du, car o en gör som dom trivs med, man kan ju göra nått åt de sen, har samma dilemma här även om de ser ut o llä dej mycket bättre ��

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Kul att ta del av hur andra "firar"!

   Radera