torsdag 3 november 2016

Big Ben

Big Ben är verkligen fantastiskt vacker! Glömde skriva om Big Ben igår! Igår var vi iaf där också! Helt fantastiskt konstverk!

Idag åkte vi tillbaka till Camden Market! Det blev lite shopping där. Det passar min plånbok bättre att shoppa där än på Harrods! ;) Men, vem vet, en vacker dag kanske jag får möjligheten... så vad shoppades då? Jo, jag frös om händerna så jag köpte ett par s.k "jägarvantar" med Engelska flaggan. ;) Det fick naturligtvis bli en tröja också! Gissa motivet? Just det, Engelska flaggan! Som jag skrivit tidigare: jag är löjligt förtjust i den! Barnen shoppade också lite grejer! 

När vi hade varit på Camden Market gick vi en sväng i Kensington Gardens och njöt. Vi passerade en kyrka som vi gick in i och tände ljus för nära och kära som inte längre finns med oss. 

Vi åt på KFC. Tyckte det var helt okej. Bättre än McDonalds. Efter att vi hade ätit blev det shopping i souvenirbutiken här i närheten av hotellet. De hade utförsäljning och naturligtvis var jag tvungen att shoppa lite så det fick bli en topp och ett linne...med Engelska flaggan! ;) Barnen shoppade också! 

Imorgon åker vi hem! Känns lite trist. Tycker Engelsmännen är trevliga och hjälpsamma. Det är lätt att ta sig fram här. Jag kommer definitivt att åka hit igen!

Av någon anledning kan jag inte ladda upp bilder...så bilder får jag ladda upp senare! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar