lördag 22 oktober 2016

Läs/Read/Læs/Okumak/Weiderliesen/Lesen/Lukea/Lezen/قرأ

Språken ovan betecknar de länder jag hittills har läsare i... Det är väldigt trevligt att jag har läsare i så många olika länder. Tusen tack hittills. Jag hoppas att ni fortsätter läsa! Och kanske får jag läsare i ännu fler länder framöver??? ;) För att kunna skriva ordet "Läs" på så många språk har jag faktiskt använt mig av Google Översätt så är det inte rätt översättning så skyller vi helt enkelt på Google! ;)

Idag tänkte jag i alla fall skriva lite om olika bloggar jag följer och varför. Kanske vill ni också kika in på dem!
Jag läser Maria Montazamis blogg, http://mariamontazami.nu/. Jag tycker att hon är naturligt rolig. Verkar vara en mjuk och trevlig person. Det är även kul att ta del av hennes inredningstips. Jag gillar hennes stil.

Jag läser även Carolina Gynnings blogg, http://gynning.net/ . Hennes konst gillar jag verkligen. Jag tycker att även hon verkar vara trevlig. Hon gör sig inte till vid t.ex. intervjuer. Det verkar i alla fall inte så. Hon är hon och gillar man det inte så får det väl vara så då! Det är den känslan hon förmedlar och den harmonerar så väl med hur jag själv tänker. Gillar man mig inte så behöver man liksom inte lägga tid på mig. Simple as that! Hennes blogg är så oerhört vardaglig och man kan känna igen sig i den delen.

En annan blogg jag läser skrivs av Helena, https://livetuppochnerblog.wordpress.com . Hon dryftar ett oerhört viktigt ämne. Hennes blogg handlar om något som vem som helst kan drabbas av. Det är fantastiskt att få ta del av hur hennes sätt att hantera vardagen. Hennes ord kan jag känna igen mig väldigt väl i!

Jag läser en blogg som heter "Moln på himlen", http://vardagsliv.ratata.fi/blogg/ . Den uppdateras inte så ofta men bilderna som skribenten lägger upp är så fina. Jag njuter av vackra bilder.

En blogg jag absolut inte vill vara utan är: http://www.gunillalindorff.se/ . Gunilla sätter verkligen ord på det folk oftast bara tänker! Hon har även skrivit en bok som  heter: Ett mirakel behöver lite hjälp på traven.

Naturligtvis läser jag min dotters blogg: http://nouw.com/alanyaa/ Hon skriver om vardagslivet. Och även fast jag är en del av det irl så är det en fantastisk möjlighet att även få följa henne genom bloggen.

Skulle just du vilja att jag följer din blogg också? Skriv i så fall gärna en kommentar så kikar jag in på din blogg! ;) Eller har du tips på andra bloggar du tycker att jag borde ta mig en titt på? Skriv en kommentar! Tack!

Dagens selfies:


OriginalbildenSamma bild fast i svart/vitt


Samma bild igen fast uppljusad
 
 Inga kommentarer:

Skicka en kommentar