fredag 28 oktober 2016

En man i sängen...hot hot hot...

Natten blev het het het! Hetare än vanligt! 😉 

Inatt hade jag äran att ha min man bredvid mig! Det är minsann inte varje natt det händer! Det beror ju förstås på att vi jobbar så som vi gör med oregelbundna arbetstider/natt-tjäst! Men inatt var en sådan natt då jag fick somna med honom bredvid mig. Och jag har verkligen sovit gott. Lugnt och tryggt! Precis som det ska vara!

Jag tycker faktiskt att jag sover bättre när han ligger bredvid. Folk brukar småle lite idiotförklarande när jag säger det...men jag tycker ju det! Det känns tryggt och harmoniskt på nåt sätt. Det går liksom inte riktigt att förklara! Hans närvaro skapar ett lugn hos mig.

Vad hände då eftersom natten blev så het? Jo! Jag brukar sova med fönstret öppet... tycker att jag sover så gott när det är lite kallt i rummet. Men, jag är ju inte ensam om att sova där så nu har jag stängt fönstret under natten. På dagarna brukar jag ha öppet och så stänger jag när jag går och lägger mig. Men igår hade jag inte fönstret öppet under dagen heller så där var varmt i rummet redan när jag gick och la mig. Sen har det inte varit så kallt ute under natten heller så inatt har det varit supersmart i sovrummet. Hettan beror alltså inte på något roligare/trevligare! 😉😉😉 

Men trots värmen i sovrummet har jag kunnat sova bra...och ändå vaknade jag med påsar under ögonen som om jag inte sovit en blund på hela natten (se bild):


Igår kväll kollade vi på nya TV:n. Det var inte bara vi som gjorde det utan även en av katterna uppskattade inköpet! 😃 Vad tycker ni kära läsare...ska det vara varmt eller kallt/svalt i sovrummet? Sover ni bäst ihop eller i vars ett sovrum?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar