söndag 22 juli 2018

Vild & Vacker

Jag känner mig väldigt komfortabel med mig själv! Och just nu känner jag mig "vild&Vacker". Jag har en frisyr som kan varieras på många sätt. Jag kan styla den så det ser sofistikerat ut men jag kan också låta den vara ostylad och vild. Just nu är jag inne i en period då jag gillar den lite "vilda" stilen. Ostylad och busig! Jag använder till vardags inget eller minimalt med smink. Tycker dock det är kul att sminka mig lite mer när det är fest eller om vi går ut och äter. Känner mig lika vacker oavsett om jag är sminkad eller inte! Jag älskar att Lufsa runt i "mjukiskläder". På vintern betyder mjukiskläder "one piece", mjukisbyxor och tröja/topp. På sommaren betyder det linne och mjuka haremsbyxor/mjukis-shorts, etc. Men jag kan även tycka det är kul att klä upp mig ibland när det är fest eller middag ute! Och jag känner mig lika vacker oavsett klädsel! Just nu känner jag mig VILD&VACKER! Jag gillar både min utsida och insida! 

Dock är jag fullt medveten om att det finns folk som tycker precis tvärtom. Det är helt okej! Var och en får tycka som den vill. Och då är det ju även tur att de som inte gillar mig kan välja att inte läsa mina inlägg både här i bloggen, på fb, Instagram etc.

Att vara bekväm med sig själv är för mig viktigt! Det har varit en lång tid nu som jag rent av har hatat mig själv på alla sätt och vis. Och då har ingenting känts bra! Men jag tog tag i livet igen och började jobba med mig själv. Det tog tid men nu har jag hittat det rätta spåret igen! Det känns underbart! Ett tag var jag helt säker på att livet inte alls var till för mig. Men jo, livet Är till för mig! Mitt liv är mitt och JAG har kommandot över det!

Jag önskar att jag kunde hjälpa andra att ändra sin syn på sig själv och sitt liv. Det är många människor som går runt och mår dåligt i onödan! Det är inte lätt att ta tag i sig själv. Det kan t.o.m kännas omöjligt utan hjälp. Jag är oerhört tacksam att jag hade kunskapen att göra detta! Och jag är tacksam att jag kom till punkten där jag var tvungen att välja att antingen ta tag i livet och allt som varit eller fortsätta "tycka synd om" mig själv och växa fast i träsket! Valet var inte svårt. Självklart ville jag få må bra på alla sätt igen!

På min resa mot bättre mående har jag haft oerhört fint stöd av min älskade man! Han har fångat upp mig när jag har dippar. Han har pushat mig i alla mina kamper! Han har ytöstat när jag har gråtit och skrattat med mig när jag har varit glad. Det är verkligen KÄRLEK!

Tyvärr vet jag att det sticker i ögonen på någon/några att vi visar vår kärlek till varandra öppet och att den är så stark. Men, det är som sagt upp till var och en att tycka vad den vill. Dock finns alltid möjligheten att vända bort blicken när man ser oss tillsammans! Visst är det underbart att ha den valmöjligheten?

Jag är iaf stolt över att vara JAG! Jag skulle inte vilja vara någon annan eller se ut på något annat sätt! 

Den här helgen har kärleken i mitt liv jobbat. Men vi har ändå fått en del mys. I fredags tittade vi på film. I går åkte vi till stranden och sen åt vi glass. Idag när han kommer hem blir det troligtvis ett glas vin. Livet är underbart! 

Dagens selfie:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar