onsdag 25 juli 2018

Tro/Kullaberg/Lycka ❤️

Lyckan håller i sig! Jag älskar livet. Äntligen!

Tänk, det är inte så längesen jag tvivlade på om livet var till för mig! Men, nu vet jag att det är det! Jag har funnit svar på så många avgörande frågor vilka gör att jag inte längre tvivlar på att livet Är till för mig. Det är underbart!

Svaren har jag kämpat för att finna. Det har varit många samtal, om och om igen, om samma saker som det har vänts och vridits på. Jag har mediterat för att finna en del svar. Genom meditation har jag fått svar av mitt eget inre men även av änglarna. För en del låter det här flummigt och tramsigt men det är helt okej. Var och en har sin tro! Tron på änglar, andevärlden och Buddha är min egenkomponerade tro! Vill folk skratta åt detta får de väl göra det! Jag bryr mig inte!

Idag har jag läst in mig på currylinjer och hartmannlinjer. Det gav svar på en del funderingar jag har haft här i vårt hus. Det var väldigt intressant läsning. Jag tror verkligen på detta. Vill du läsa mer kan du kopiera länken: 
http://www.currylinjer.com
http://lotusblomman.nu/energier/hartmannlinjer/

Igår var vi på pannkaksladan. Gott! Deras chili är supergodast i världen. Sen körde vi till Kullaberg och njöt av utsikten vid "Kullens fyr". Underbart. Magiskt vackert. Därefter blev det ett eftermiddagsdopp och en glass i Beddinge. En trevlig dag med familjen! 
Goda pannkakor

Chili och baconDagens selfie, en varm, ostylad, osminkad Anne:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar