tisdag 3 juli 2018

Positivt besked!!!!!!!!

När jag nu ligger nerbäddad har jag mycket tid att tänka på olika saker! Ibland bra saker men ibland mindre bra! Jag har haft mycket tid att bearbeta en del saker. Jag har även haft mycket tid att drömma! 

Jag har iaf fått skrivit ner viktiga saker som jag måste dryfta med min man och han har fått ta del av mina anteckningar! Jag har även ägnat mig åt mitt "hemliga projekt" vilket jag ägnar lite tid varje dag! Jag har lusläst hemnetannonserna. Hoppas innerligt att plötsligt en dag hitta drömhuset till rimliga pengar! 

Idag har jag även fått ett positivt besked kring minste sonen! Vi kommer att få den avlastning vi har sökt! Men innan allt drar igång ska vi hälsa på på "kortis" och ytterligare ett möte m LSS-handläggaren ska göras! Hoppas det blir inom inte allt för lång tid! Det verkar som om LSS-handläggaren verkligen har förstått vårt behov av hjälp med honom! 

Jag tycker, tänker och känner även mycket kring kärleken. Vad det innebär att vara i ett förhållande. Vad äktenskapet innebär. Hur är min syn på min partner? Vad ser jag som en idealman? Vad är viktiga egenskaper hos min partner? Har jag och min man förändrats sedan "det" hände? Vad är bättre? Vad är sämre? Känner vi varandras "nya" jag? Eller är vi samma människor nu som innan "det" hände? Ja, jag har många tankar kring väldigt mycket! 


Jag har väldigt många tankar som snurrar! En del kräver svar från andra. Oftast får jag svar. Ibland får jag inga svar alls! Det känns så klart synd. Jag hade ju inte ställt frågor om jag inte hade BEHÖVT svar! De gånger jag frågar men svar uteblir känner jag mig verkligen nertrampad! Det är de gångerna jag får känslan av att jag inte är så viktig! Och det kanske jag inte är heller! 

Det blir iaf fortsatt vila för mig eftersom febern inte ger sig riktigt! 

Dagens selfie: en trött, febrig Anne!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar