måndag 9 juli 2018

Livet är underbart

Just nu känns livet underbart. Många saker (positiva) händer inom mig! Det känns som om jag håller på att hitta fotfästet inom vissa bitar! Livet är mitt! Det känns så även fast jag inte är “stabil“ inom alla delar ännu!

I torsdags var första dagen jag kunde svälja helt utan problem. I fredags var första dagen jag var helt feberfri! Helgen blev lugn och fin. Ville vila så jag inte "triggade igång" nåt igen. Så det blev inte mycket action för min del. Älsklingen klippte häcken i lördags och jag lullade runt med räfsan. Trädgårdsarbete är väl eg inte världens roligaste att göra men nödvändigt när man har trädgård! I fredags fick vi hem våra nya mobiler. Den här gången blev det Huawei P20 PRO. Vilken kamera! Superduper bra! Är sjuuuuuukt nöjd! I går, söndag, hämtade vi trädgårdsmöbler som vi fick gratis! De passar bra där vi har dem! Jag övningskörde lågfart också... så himla kul! Jobbigt men roligt. Åh vad jag längtar efter mitt mc-kort!
(Svettig efter övningskörning) 

Idag har jag jobbat. Städar vissa delar på skolan där jag i vanliga fall är elevassistent! Inte superkul att städa men det ger mig iaf lön och behöver göras! Det märks att kroppen är slut efter 1, 5 v feber... är jättetrött ikväll. Men... Snart har även jag lite semester. Ska bli skönt!

Dagens selfie:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar