måndag 2 juli 2018

Halsfluss

Det har inte blivit något inlägg på drygt en vecka! Har inte haft ork! 

I onsdags när jag kom hem från jobbet hade jag så fruktansvärt ont i halsen och hög feber. Jag var fullständigt utslagen. På torsdagen ringde jag Capio Novakliniken och fick en tid. De tog ett halsprov. Stickan gav utslag direkt och halsfluss konstaterades och penicillin skrevs ut! Natten mellan onsdag och torsdag kunde jag knappt sova. Jag var så svullen i halsen att jag knappt fick luft! Ena sidan av halsen känns okej igen. Den andra sidan har jag fortfarande ont på. Febern ger inte med sig! Jävla feber!!!! 

Min älskling pysslar om mig på allra bästa sätt. Hans kärlek är bästa medicinen. Han har köpt hem krämer och glass åt mig, ger mig helande kramar och pussar. Han ger mig boostande ord! Vilken underbar man jag har! Han vill mig verkligen väl. Att han älskar mig råder ingen tvekan om! Jag är så enormt stolt och tacksam över att få vara hans fru.

Det har varit väldigt fint väder...och är fortfarande! Tyvärr kan jag inte njuta av solens smekande strålar pga febern! Jag får hålla mig i viloläge i husets svalaste rum! Den lilla färg jag hade lyckats få i maj är nu borta! Men, men... det viktigste är att bli frisk! 

Jag har den här veckan haft myckt tid att ägna mig åt mitt "hemliga projekt"! Det är inget ansträngande. Kan göras i viloläge. Och det har jag alltså gjort så fort jag har orkat! Det går riktigt bra! En dag kommer alla att få veta vad jag sysslar med! 

Förutom halsfluss mår jag så grymt bra just nu. Jag känner mig stabilare och starkare än någonsin och jag njuter av det för fullt! Jag kopplar bort allt och alla för att kunna njuta av den här känslan. Jag tycker att jag gott kan få lov att prioritera mig själv och kärleken. Efter allt som hänt sedan hösten 2017 tycker jag att det måste få vara fokus från min och älsklingens sida på oss och vår familj i första hand. Vi måste få normalitet, stabilitet, trygghet i livet igen. Det tar tid. De som verkligen bryr sig om oss och förstår finns kvar för oss med öppen famn när vi återigen orkar vara sociala till 100%!

Dagens selfie visar en utslagen lite sammanbiten och febrig Anne liggandes i chill-mood på sängen:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar