fredag 27 juli 2018

Bikinikropp

Både igår och idag har jag varit på stranden. Jag har ingen pool i trädgården och när temperaturen går upp mot +30 grader och mer därtill måste man kunna svalka sig! Så, det fick bli stranden! Egentligen gillar jag inte sanden men den kan jag ju inte göra så mycket åt. Förr älskade jag att känna sanden silas mellan tårna och tyckte att sand hör stranden till. Men, numer föredrar jag klippor! Men, man kan ju inte få allt!

SÅ har vi det där fenomenet som kallas "bikinikropp"! Har jag bikinikropp? Jaaa, absolut. Jag har en bikini och jag har en kropp = bikinikropp! Nu fattar jag så klart att det inte är så man menar när man pratar om bikinikropp men det är MIN tolkning av ordet. Jag tolkar inte ordet "bikinikropp" som att det är en kropp som ser ut på något specifikt sätt?! Min kropp duger som den är och jag tar gärna på mig bikini. Om folk inte tycker om att titta på min kropp får de väl låta bli! Jag gillar iaf min kropp! Som ni kan se (även på dessa bilderna) är min mage degig och full av bristningar. Men det gör mig inget alls. Det stör nog andra mer! 


Både igår och idag började stranddagen med ett dopp och därefter kaffe! Sen blev det bad flera gånger och många vändningar från mage till rygg och vise versa. Naturligtvis åt vi glass också!

Ikväll är det fredag. Jag och kärleken unnar oss en drink. Supergod! 
Dagens selfie:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar