onsdag 20 juni 2018

Oj vad det svänger känslomässigt!

HUR kan det rent känslomässigt slå om på en sekund. Det är galet! Oftast när det slår om så här plötsligt får jag de där "aha-upplevelserna" som jag har skrivit om tidigare! För typ 10 minuter sen fick jag en sådan "aha-upplevelse". Det går inte att förklara på ett vettigt sätt. Det känns verkligen som ett "sug" i kroppen. Som om kroppen blir magnetisk och drar åt sig ytterligare en nödvändig pusselbit! Den som aldrig själv har varit med om det här kan troligen inte förstå riktigt! 

På lunchen idag grillade vi korv på jobbet. Sen stack jag ut en stund och träffade älsklingen. Det blev en mjukglass! Gott. Minste sonen var också med. Han var glad över att få åka hoj! 

När jag körde hem stack jag inom affären och där på parkeringen träffade jag en riktigt fin vän! Hon ger så bra tips och jag är så tacksam för att hon finns. Tack fina U för att du är du! Hon är en sådan vän som det kan gå långt mellan gångerna vi pratar men när vi hörs av eller ses känns det som om vi har pratat varje dag! Det är alltid samma värme och omtanke. Genuint!

När jag fick den här aha-känslan för en stund sen kom även lite glädje till mig. Det gillar jag och det tycker jag att jag förtjänar! Håller tummarna för att glädjen ska komma mer och mer! 

Dagens selfie visar en trött Anne:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar