måndag 11 juni 2018

Meeeen, för faaaan!

Meeeeeeeeeeeeeeen, för faaaaaaaan! Nu är "ordningen" återställd...svenska sommaren är här! Nu har vi har riiiiiktig sommarvärme (utlandskänsla) jättelänge! Idag är det mest molnigt och blåsigt! Inte alls så varmt som det har varit! Temperaturen har legat på 18-20 grader. Så, alla ni som har gnällt om att vi behöver regn och lite svalare: här har ni ert jävla svenska sommarväder! Temperaturen ser inte ut att ligga mer än på 18-22 grader och molnigt/växlande molnighet ca 2 v framåt! Är ni nöjda nu? Ja, vädrets makter vi ju tyvärr ingen på! 

Idag har jag grovstädat på jobbet. Blev trött på skit och mög! Det tog sin tid men nu är där fint! Jag skrev även på nytt anställningsavtal idag. Så nu är jag anställd till sommaren 2019! Gött! Tryggt! 

Sonen är på klassresa i Göteborg, dottern är på student, så ikväll har jag, älsklingen och minste sonen grillat korv och "Grillbilar" från Ahlgrens! Mums! Vi trotsade vädret och satt ute när vi åt! 


Dagens selfie (en nästan osminkad Anne. Har bara lite kajal under ögonen och ett tunt lager mascara. Skönt att vara nästan helt naturell):

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar