måndag 18 juni 2018

Jag räcker inte till

Jag räcker inte till...varken för mig själv eller andra just nu! Orken är slut! Jag orkar inte ta mig framåt! Står liksom still och det känns som om jag har fastnat. Jag vet så väl vad som behövs... men det är inte ens lönt att önska mig det! Jag kommer aldrig att få den hjälpen! Det gör sjukt ont! Därför blir mitt "helande" arbete frultansvärt jobbigt! Ja, faktiskt omöjligt. Men, det är väl det jag förtjänar! 

I fredags var jag ledig för att fira min fina son som slutade nian. Han var så stilig så! Sen firade vi fina svärsonen som tog studenten. Det var en jättefin studentskiva! 
Sonen och jag
Studenten och jag


Lördagen spenderade jag och mannen tillsammans. Det behövde vi verkligen för den här veckan ses vi knappt alls! Älsklingen började jobba igår (söndag) morse kl 8 och vi ses inte förrän strax efter kl 22 imorgon (tisdag). Då ses vi några få minuter innan vi går o lägger oss. Sen på onsdag går jag till jobbet på morgonen och strax innan jag kommer hem sticker älsklingen och jobbar till kl 8 på torsdag morgon. Men när han då kommer hem har jag redan kört till jobbet och strax innan jag kommer hem sticker han till jobbet igen o jobbar till kl 22. Så, vi ses nästan ingenting den här veckan! De här jävla arbetstiderna gör mig tokig. Jag hatar dem! Och den känslan har blivit ännu starkare efter allt som har hänt! Jag är numera i ännu större behov av att få tid med min älskling än jag varit tidigare! Jag ser och känner det inte alls som om det är skönt och/eller nyttigt att längta lite efter varandra ibland. Jag har fått min beskärda del av att längta. Ingen kan förstå känslan av att längta efter någon som man älskar men samtidigt bara få kyla tillbaka och förstå att man inte är eftetlängtad ett enda dugg tillbaka! Så, jag hatar verkligen sådana jävla arbetstider som separerar oss på detta sättet! Det hjälper mig inte direkt att må bättre! 

Igår (söndag) vaknade jag med feber och halsont. Det har varit bättre idag. Men framåt eftermiddagen fick jag en febertopp igen. 

Jag är trött! 

Dagens selfie (en bild på mig från studentskivan):

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar