torsdag 7 juni 2018

Förstår mig inte på folk

Idag har eleverna på skolan varit lediga. Det har inneburit att vi anställda har suttit på möte HELA dagen! Roligare möte har jag suttit på - faktiskt! Men, det var nödvändiga punkter vi avverkade! Nästa vecka har vi inga lektioner. Bara kul saker, skolavslutning och student. Veckan efter (v.25) blir åxå en vecka fullspäckad av möte. Sen börjar semestern v. 26! Egentligen borde jag jobba åtminstone 3-4 veckor men jag har inte hittat något sommarjobb. Har sökt inom vården men jag är för dyr att ta in över sommaren så jag förstår ju eg varför jag inte har hittat nåt jobb. 

(På lunchen fick det bli vila med benen upp på en pall. Gött! Det behövdes!)

Ikväll åkte jag, min älskade man och två av barnen till stranden och tog oss ett kvällsdopp. För mig är detta årets första dopp. Det var faltiskt inte kallt! Tvärtom! Det var riktigt skönt! 
Dagens tanke kretsar kring att jag inte förstår mig på folk! Jag har funderat på det ett tag! Varför tycker folk det är så jävla kul att lägga sig i saker de inte har med att göra? Och varför tycker folk att det är så jävla kul att prata om andra och gärna då även "gotta sig åt" när tragiska oh traumatiska saker händer någon? Och varför får man mer läsare på de inläggen där rubriken signalerar att inlägget handlar om något som inte är så kul för bloggaren? Rubriker som signalerar att det hänt något kul i bloggarens liv blir inte  lästa lika många gånger! Konstigt! 

Dagens selfie:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar