söndag 3 juni 2018

Du ditt jävla fega as...

Någon vill uppenbarligen inte att jag och min man ska få vara lyckliga! Någon vill uppenbarligen inte att vi ska få släppa det som hände hösten 2017! Någon vill uppenbarligen se oss ledsna, sårade, arga och framförallt åtskilda! Syftet med en sådan här grej kan i våra ögon bara vara för att skapa kaos mellan oss! 

Du ditt fega jävla as, som har varit vid vår brevlåda och lagt brev till oss...vars ett...olika dagar...ge dig tillkänna! Eller är du verkligen så jävla feg att du inte vågar träda fram? Vill du säga oss något borde du visa lite mod och ringa på vår dörr istället och prata med oss! Varför kommer du med sån här skit nu? Vad har du för syfte? Vart vill du nå med detta? Ditt fega jävla kräk! 
Din fege fan (eller: "era fega jävlar" om ni är flera om detta jävelskap): det du försöker göra lyckas inte! Det skapas inget kaos mellan mig och min man p.g.a. dina löjliga jävla brev! Vi blev arga! Absolut! Men inte på varandra! Vi blev arga på dig, du för oss okända jävel! Men, bara så du vet, vi kommer att få reda på vem du är och då lovar jag dig att du ska få ett rent helvete! Ta det inte som ett hot. Dre är ett stort fett löfte! 

Så, nu har jag kräkt ur mig mitt budskap! För er som inte förstår vad detta handlar om ska jag förklara: någon misslyckad och mindre intelligent individ har vid två tillfällen varit vid vår brevlåda och lagt brev till oss. Först ett till min man och igår hittade jag ett brev till mig. I brevet till min man har man falskt anklagat honom för saker. I brevet till mig har man gett mig falsk fakta som antagligen är menat att såra mig! Vi har öppet gått ut med detta på våra fb-sidor i hopp om att brevskrivaren (kan förstås vara flera) ska se det. Jag går även ut med det här. Det finns ju faktiskt en möjlighet att denna tragiska människa läser min blogg! Responsen och frågor från vänner har varit stor och vi har stöttning av nära och kära i detta. Det känns underbart att folk har hört av sig och framfört att de hejar på oss och vår kärlek! Att folk ser vår styrka tillsammans! Tack, alla ni fina som har hört av er! 

Nog om detta nu!

Idag har jag målat ur mig mina känslor! Det känns skönt. Är som terapi för själen. Jag glömmer helt bort tid och rum! Jag går in i min lilla bubbla! 

Det blev lunch ute på en filt på gräsmattan. Kyckling och tomatsallad. Såååå gott! 
Dagens selfie (en helt osminkad version av mig):

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar