söndag 24 juni 2018

Då var det över - ta nya tag!

I torsdags hade vi avslutningslunch på jobbet. Två kollegor avtackades och en gratulerades till giftemål! Vi åt en fantastisk lunch på Ystad Saltsjöbad. Sen spelade mina kollegor Schuffleboard och jag smög hyfsat obemärkt iväg. Hade en annan grej som jag behövde göra! 

I fredags var det midsommarafton. Den firades hos svärfar och bonus-svärmor! Vi åt gott, drack gott och hade trevligt! Inget att klaga på! På midsommaraftons förmiddag var jag och älsklingen ute på en hojtur. Vi var i Trelleborg och tittade (och köpte) en hoj till mig. Har letat efter en tung mc som passar mig som är kort att övningsköra med. Så, när jag skriver in mig på körskolan får jag både övningsköra och köra upp med min egen hoj! Lycklig!!!!!!


I går, lördag, vaknade jag tidigt på morgonen och hade en väldigt "bad feeling". Jag gick och la mig igen och bestämde mig för att inte fokusera på den. Skulle farhågorna visa sig vara sanna får jag ju veta det så småningom och då vet jag utgången. Värst blir det isf för alla inblandade. Nästa gång jag vaknade kände jag mig stark och lyckligare än på länge! Alla "bad feelings" var som bortblåsta. Jag kände styrka, självkänsla, stabilitet och trygghet! Underbart! Jag såg mig själv med helt andra ögon än jag har gjort tidigare. Det är svårt att förklara men jag såg mig själv som om jag hade ett skimmer runt mig! 
Idag, söndag, har älsklingen och jag varit iväg på en hojrunda. Gjorde ett ärende och körde förbi ett hus som är till salu som vi har sett på hemnet! Vi letar för fullt efter ett nytt boende åt oss! Idag är det 24 juni. Exakt 6 månader till julafton! Midsommar'n är över för den här gången! Nu är det bara att ta nya tag och ta sig an årets andra halva! Men, med den underbara känslan jag har just nu känns det enkelt! Men jag ropar inte hej... jag vet av erfarenhet att det snabbt kan svänga! 


Dagens selfie:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar