lördag 12 maj 2018

Vad gjorde jag för fel?

Vad gjorde jag för fel? Jag kan inte låta bli att undra! Jag såg det inte själv. Ser det inte ens så här i efterhand! Jag vet faktiskt inte! Vad gjorde jag för fel? Vad drev dig bort? Bort ifrån mig? Jag förstår inte! Vad gjorde jag för fel?

Jag såg dig må allt sämre och sämre. Lyssnade på dig när du behövde prata. Jag såg dig. Försökte faktiskt komma med förslag på aktiviteter. Du orkade inte. Du ville inte. Plötsligt slutade du prata också! Jag försökte få dig att gå till läkaren. Du vägrade. Skjöt upp det. Du ville inte. Jag försökte komma nära dig. Du skjöt bort mig. Du ville inte! Du blev bara arg. Irriterad. Varför? 

Jag orkade inte hur länge som helst. Slutade försöka få dig att gå till läkaren. Sa inget. Men lyssnade fortfarande. Försökte låta dig vara ifred! Stod redo att fånga upp dig! Du skjöt mig längre bort! Längre och längre! Du slutade se mig. Du slutade höra mig. Du slutade röra mig. Klankade ner på mig så fort du fick en chans. Du mådde dåligt! Jag orkade inte både bli nerklankad och hackad på samtidigt som jag försökte allt vad jag kunde för att få dig att må så bra som möjligt. Jag orkade inte. Var jag svag? Var jag det? Det är i så fall inget mot hur jag känner mig nu! Iaf, jag gjorde vad jag kunde men orkade inte till slut! Var det detta som drev dig mot det håll du gick? Att jag inte orkade hur mycket som helst? I så fall undrar jag: vad tror du att jag är? Stålkvinnan? En robot? Eller vad? Jag fattar inte! Vad gjorde jag för fel?

Vad du gjorde fel vet både jag och du! Fix it! 

Sedan mitt förra inlägg har jag fått kontakt med fröken N. Tänk, att det finns någon som faktiskt FÖRSTÅR mig! Det trodde jag inte fanns! Jag är så oerhört tacksam för att fröken N finns! Tack du fina! Tack, för de fina orden du har gett mig! 

Idag har jag ritat lite! Det får mig att må bra. Det känns alltid bättre att "få ut" känslorna! Sen om det är genom ord eller bild får dagsformen bestämma! Ikväll är det "mellokväll"... men helst inte om jag får bestämma. Någon mellofjolla är jag inte! 😉 Jag tycker det är för mycket med alla deltävlingar först och sen tycker jag att hela mellogrejen blir sämre och sämre! 

Dagens selfie:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar