tisdag 29 maj 2018

Psykisk ohälsa

Många människor lider av psykisk ohälsa. Tyvärr verkar väldigt många människor inte förstå vad detta är. Ganska många människor verkar tro att man är "störd" eller "galen", "kan ta sig till vad som helst", "är farlig" m.m. Men när man lider av dessa "åkommor" handlar det om något helt annat! Det måste man förstå! Det handlar om olika grader av psykiska störningar. Det är ju iofs också en form av ohälsa. Men generellt när man pratar om psykisk ohälsa menar man ju faktiskt inte dessa allvarligare störningarna. Vill man lära sig mer om psykisk ohälsa finns det jättemånga sidor på nätet att läsa. Och vill man läsa om statistik rekommemderar jag att man besöker folkhälsomyndighetens sida: https://www.folkhalsomyndigheten.se/folkhalsorapportering-statistik/folkhalsans-utveckling/halsa/psykisk-ohalsa/nedsatt-psykiskt-valbefinnande/

Det är andra dagen på dieten som jag och min man har gett oss på! Jag är redan trött på den! Aldrig förr har jag varit så sugen på "något gott" som jag är nu! Galet! Men, det är ju bara två veckor! Tiden kommer att gå fort. Men ååååhhhh vad jag blev sugen på ett wienerbröd när vi hade APT idag! Men nej, jag fick avstå! Kände mig så himla stolt! Jag och min älskling lunchade ihop idag. Åh vad jag älskar att spendera tid med honom. Underbart! 

Vi började prata lite idag om saker som vi kommer att bli tvugna att plöja igenom. Jag ser fram emot att fortsätta prata! Det behövs ett avslut! 

Idag kom det en avisering om att jag hade ett paket att hämta ut. Är så himla glad för min fina present från älsklingen. Bild får vänta! 😉 Jag vill först få njuta själv av presenten innan jag avslöjar vad det var jag fick! En sak som vi har beställt gemensamt kom också idag! Jättefina! Bild kommer senare! Längtar tills jag kan avslöja vad det är vi har köpt gemensamt! Men, det är verkligen ett tecken på hur stark vår kärlek till varandra är! ❤ 

Idag har det varit 27-30 grader varmt! Hot, hot, hot! Skönt, skönt, skönt... om man hade varit på stranden eller legat vid poolkanten med en kall öl i handen! Men, nä, vi har jobbat! Men, snart är det ju sommarlov/semester! Skönt! Hoppas sommarvärmen håller i sig! 

Dagens selfie:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar