måndag 28 maj 2018

Överraskning

I fredags fick jag en välbehövlig överraskning av min älskade man! Han hade under hela veckan sagt att jag absolut inte fick planera in något under helgen. Dagen innan, i torsdags, började han prata om att jag skulle vara ledigt klädd under helgen! Han förberedde mig även på att han och dottern inte skulle komma hem förrän vid typ 17-tiden så innan dess skulle jag inte få min överraskning! Jag fattade ingenting! Jag var jätte förväntansfull. Kunde verkligen inte lista ut vad det var för hemlis han hade! Så, vid 17-tiden kom de hem... och jag blev gladare än jag varit på länge! Min älskade man och dotter hade varit hos min son i Hässleholm och hämtat mitt äldsta barmbarn! Jag blev såååå himla lycklig att tårarna samlades i ögonvrån! Jag har sagt så himla länge att jag saknar barnbarnen och skulle vilja ha dem vars en helg! Och nu blev det äntligen av att jag skulle få rå om Harley en hel helg! Underbart! Så, ifredags åt vi pizza och åt glass! 

I lördags var jag med barnbarnet och tittade på snygga bilar! De körde först en runda genom samhället och ställde sen upp på torget. Så här mycket folk var det längesen jag såg på en och samma gång i byn! När vi hade varit och tittat noga på alla tuffa bilar var vi på gågatan och åt glass och sen var vi och shoppade kläder till barnbarnet Harley! På kvällen grillade vi och åt ostbågar! Lite "godislyx" får man ha när man är hos farmor! 


I söndags var det dax att åka till Hässleholm för att lämna Harley efter att ha haft en riktig myshelg! Det här var utan tvekan en av de bästa helgerna för min del på länge! 

Idag har jag och älsklingen påbörjat en "diet". Vi känner båda att vi behöver minska midjemåttet lite! När vi träffades idag på lunchen hade vi alltså inte världens godaste lunch... men vi hade världens bästa sällskap! 

Dagens selfie:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar