tisdag 1 maj 2018

Misslyckat!

Idag tänkte jag skriva lite om något som ligger mig varmt om hjärtat: att man inte ska förändra sig själv och sitt utseende för någon annans skull! Jag tycker det är sorgligt och fullständigt idiotiskt att göra förändringar för att bli/vara intressant i någon annans ögon! Förändringar tyker jag man enbart ska göra för sin egen skull! Att göra det för någon annan signalerar osäkerhet tycker jag! Jag tycker det är sorgligt att folk verkar tycka det är normalt att t.ex. göra kirurgiska ingrepp för att bli intressant i mågon annans ögon! Jag tyckerinte att någon förändrig ska göras om maninte gör det för sin egen skull. 

Jag kände en gång i tiden en tjej/kvinna som hade långt hår. Hon brukade locka det och fixa med sitt hår. I perioder fyllde hon ut det med extensions för att hennes eget hår var så tunt. Men hon gillade iaf sitt långa hår. Plötsligt fick hon upp ögonen för en kille/man som tyckte att kort hår var snyggare! Hon blev så intresserad av den här mannen att hon klippte av sitt långa hår för att bli intressant i hans ögon! Men, denna drastiska förändring blev misslyckad de lux! Mannen blev inte intresserad av henne! Hon lät naturligtvis håret växa ut! Mannen insåg varför tjejen/kvinnan hade klippt av sig håret och tyckte att hon var patetisk. 

Jag tycker faktiskt också att sådana förändringar för någon annans skull är patetiska och som sagt signalerar på väldigt mycket osäkerhet/dålig självkänsla! Nu var det för min gamla bekanta "bara" hår. Hår växer ut! Men det finns ju mer permanenta ingrepp som folk gör och då främst för att bli "snygg", "sexig" m.m. i andras ögon. Sorgligt! Idiotiskt! 

Förändringar ska ske för sin egen skull och utan baktankar! Det är enormt skrämmande att det är så många unga tjejer som gör förändringar/ingrepp för att t.ex. "passa in". Det är hemskt att se! 

Jag är faktiskt glad att jag inte har så dålig självkänsla. De förändringar jag gör t.ex. frisyr, hårfärg, tatueringar m.m. gör jag för MIN skull. Detta tänk gör mig dock inte perfekt! 😉

Dagens selfie:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar