söndag 20 maj 2018

Lite färg i mörkret

Det har varit en bra helg trots mitt mående! Jag gör verkligen allt jag kan för att må bra! Vissa dagar lyckas jag bättre än andra! Jag skulle dock behöva lite mer hjälp... men den hjälpen verkar tyvärr vara jävligt svår att få! Idag har jag en jävla ångest och det önskar jag att jag fick slippa! 

I går var det lördag. På förmiddagen hade vi årliga städdagen av gemensamma ytor här i området där vi bor. Det brukar vara snabbt avklarat och det var det även detta året! Det är alltid samma hushåll som drar sitt strå till stacken. Synd att inte fler kommer ut och hjälper till! På eftermiddagen tog jag och min älskling oss en runda på hojen! Det blev en tur till Kåseberga och där käkade vi glass! Det är behövligt att vi får tid tillsammans själv lite då och då! Under eftermiddagen började jag även att rita på en ny teckning. 


Idag har jag inte hunnit så mycket som jag skulle velat. De dagar jag har mer ångest hinner jag sällan med allt jag vill. Det blev en tur till favoritaffären, DollarStore, för att handla lite kul saker. Köpte färg och penslar och små taveldukar. Målade tillsammans med minstingen och dottern när jag kom hem. Jag brukar inte måla, men det var ganska kul. När jag känner mig konstnärlig ritar jag alltid med blyerts och kolpennor. Men den här ådran kan nog utvecklas! De dagar jag har mer ångest brukar det vara bra att göra något jag verkligen tycker är roligt. Och det har jag gjort idag! 



Jag vet vad som utlöser min ångest men det är inget jag kan göra något åt. Så, det enda jag kan göra är att lindra ångesten så gott det går! Det gör jag bäst genom att aktivera mig med saker jag tycker är kul. Det är dock inte så lätt att ständigt hålla sig aktiv när jag har en kropp som samtidigt behöver sin vila! 

Dagens selfie:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar