onsdag 9 maj 2018

Ibland bara måste jag...

Idag är en SÅDAN dag... en sån dag då jag känner att jag MÅSTE fokusera på roliga och/eller bra saker för att inte allt ska gå åt helvete! 

Så, idag lägger jag fokus på att jag har varit och klippt mig. Håret började bli långt och svårhanterat i nacken! Det såg inte alls bra ut! Så, idag fick det bli ett klipp. Ett rejält klipp! Den här gången tog jag ut svängarna lite och rakade mönster på sidorna! Det blev supercoolt OCH snyggt! Lite kul detaljer i frillan blir lite som pricken över i:et! Jag blev supernöjd! Tycker själv att den här typen av frilla klär mig. När jag låter håret växa ut sätter jag ändå alltid upp det i en "svans". Det blir lite för "lamt" och jag är heller inte kvinnan som tycker om att fläta, locka och göra avancerade uppsättningar! Så, då satsar jag hellre på tuffa frillor med lite attityd! Det passar mig bättre! Jag tycker iaf att jag klär bäst i kort, cool frilla! Och det är ju faktiskt huvudsaken att jag själv trivs! Jag har ju liksom inte frisyr anpassad efter vad andra tycker! 
Idag är det som sagt fullt fokus på positiva saker. Tankarna har kretsat mkt kring min nya frilla, produkter som är bra för min hud/hy, hur tacksam jag är för smådetaljer som t.ex. när jag tittar ut och grannes träd blommar så vackert. Det är iögonfallande! Jag njuter av att solen värmer när jag går ut. Njuter av varje minut jag får spendera med min familj. Det har t.o.m. blivit några minuter med älsklingen trots att han jobbar dygn! Underbart! Det är små vardagliga saker men de är så himla viktiga för mig! 

Jag hymlar inte med att jag ibland inte mår så bra. Vissa dagar är rent för jävliga faktiskt. Idag är en sådan dag då det lätt skulle kunna "gå överstyr" om jag inte hade fokuserat på detaljer som är viktiga för mig. Mitt mående präglas ju så klart av saker som har hänt i mitt liv tidigare och som har satt sina spår rejält! Och jag vill verkligen inte att dessa saker ska få mig att bryta ihopa. Jag vill och ska ta kommandot över dessa tankar och känslor!

Dagens selfie:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar