tisdag 15 maj 2018

Hjälp i sikte hoppas vi!

Nu är ansökan ifylld. Nu håller vi tummarna! Vi behöver den här hjälpen! 

Jag har mycket inom mig. Vissa dagar fungerar bättre än andra. Just idag känns det lite lättare. Igår gick det också "okej". Men jag blev lite låg en kort stund på kvällen! Då fick jag höra några ord som jag egentligen vet inte alls var menade att ha en negativ verkan på mig. Tvärtom faktiskt. Så, samtidigt som de orden var sköna att höra för att de bekräftar att jag har haft rätt hela tiden, var de så ledsamma att jag blev lite låg! Men det varade bara en kort stund! 

Jag började rita på en ny teckning igår. Fortsatte en stund idag! Att rita ut mina känslor och tankar är som medicin för min själ! Jag tror verkligen att det är ett riktigt bra sätt att befria mig från det som trycker mig! Ibland känner jag mig helt PLATT och det har jag gjort ett tag nu. När jag nu tittar på mina teckningar så ser jag tydligt att det syns i dem! Jag känner mycket mörker med vissa ljusare glimtar. Och det syns också i teckningarna. 


Idag har allergin spökat rejält. Emellanåt känns det som att jag inte får luft. Men det får jag ju! När det blir helt stopp i näsan är jag gryyyymt tacksam för att nässpray finns! 

Dagens selfie:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar