torsdag 3 maj 2018

Hahaha... KARMA!!!!!

Jag tror på KARMA! What goes around, comes around! Jag har skrivit om karma förut men tycker att det tål att skrivas om igen! 

På www.synonymer.se står så här om "Karma" och det är en jättebra förklaring: 

"Summan av en människas handlingar under livet (vilket bestämmer hennes nästa liv)"

Med karma som en av mina livsregler/grundpelare försöker jag så långt det är möjligt att leva livet! Om någon beter sig illa mot mig blir jag förstås arg och ledsen. Men jag behöver aldrig be om att h*n ska få lida för sin handling. Det överlåter jag åt mina gudar, guider, andar, änglar, vägledare och universum att ta hand om! 

Jag kan tydligt se hur karman tar sig an vissa människor. Jag tycker förstås inte synd om den som får vad den förtjänar! Dock ska man inte tro att allt som händer handlar om karma! Ödet har sitt att säga till om också! Vissa saker SKA hända av någon anledning. Men jag har väldigt svårt att verkligen tro att folk SKA bete sig illa och skada varandra! Jag har sett hur, åtminstone två människor, på kort tid fått smaka på "karma de lux"! En av dessa människor tror jag har tagit lärdom av sitt handlande/agerande och det är naturligtvis bra. Den andra personen tror jag inte har förmågan att se (åtminstone inte än) varför h*n mår som h*n gör och varför h*n har det som h*n har! Men jag är övertygad om att karman spelar ut sig mot just de här människorna! 

Mitt budskap är iaf att man alltid ska välja godhet och kärlek! 

Dagens selfie:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar