tisdag 22 maj 2018

Fullständigt IQ-befriade!

Idag har jag haft en riktigt bra dag! Jag har kollat upp lite mer om utbildningen som jag nämt i ett annat inlägg! Blir allt lite sugen på att söka den! Men jag har ju så många andra "projekt" i mina tankar! 

Älsklingen kom och hämtade mig med motorcykeln idag på lunchen. Det blev en tur till Kåseberga där vi käkade Sillburgare! Mums! Till efterrätt blev det mjukglass. Gott! 

Jag och älsklingen njuter verkligen av varandras sällskap! Det är svårt att förklara den kärlek vi känner för varandra! Efter allt som hänt känns vår kärlek djupare, mognare men samtidigt lite "fjortis". Svårt att förklara. Jag har skrivit tidigare om att vissa människor inte alls verkar förstå hur vi kan känna så här för varandra med tanke på vad som har hänt! Men, dessa människor förstår eller vet inte heller allt som varit runt omkring! Kanske är det därför de har så lite förståelse för oss?! Iofs spelar det ingen roll vad andra tycker, tänker och känner. Huvudsaken är att vi mår bra och är lyckliga! Och det är vi! 

Så, har jag någon "dagens tanke" idag? Hahaha...vilken fråga! Klart jag har! Just nu funderar jag på hur blåsta en del människor faktiskt är! Idiotin finns överallt! Alla behöver och ska naturligtvis inte tänka som jag! Men, vissa individer verkar inte tänka alls! Och skulle det någon gång hända att de kläcker en tanke är den oftast egoistisk! Lite skrämmande faktiskt! Det är inte alls konstigt att världen ser ut som den gör! Vissa människor beter sig för fan som om de är fullständigt IQ-befriade! En del verkar helt ovetandes om hur jävla dumma de är medan andra gör sig dumma! De som medvetet gör sig till knäppgökar måste ju ändå veta om sitt beteende. Eller? Och då är frågan: varför i helvete vill man medvetet göra sig dum? Jag har på nåt sätt alltid försökt tänka gott om folk generellt sett utan att för den sakens skull vara naiv. Men ju äldre jag blir desto mer känner jag att näää, alla människor är idioter tills motsatsen är bevisad! Och vissa lyckas aldrig överbevisa mig! De flesta av de här människorna kan jag ibland tycka lite synd om. Men det finns en och annan som inte är värda min empati! Och nej, detta är inte ord för att trycka ner någon och på så sätt höja upp mig själv. De här orden grundar sig på erfarenheter hämtade direkt ur livet! Jag är inte en spdan låg person som trycker ner andra för att höja mig själv men jag är samtidigt inte heller naiv och tror gott om alla! Vissa människor är ruttna rakt igenom! Tja, det var dagens tanke!

Dagens selfie:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar