måndag 21 maj 2018

Dax att göra upp

Under en väldigt lång tid har jag mått mer eller mindre konstant dåligt. Jag har vänt och vridit på situationer, ord och handlingar. Jag har brutit ihop och rest mig om vartannat! Jag har låtit "hösten 2017" ta över mitt liv! Men nu jävlar är det slut med det! Jag orkar inte leva så! Jag förtjänar bättre! 

Nu är det dax att göra upp med livet! Och då menar jag naturligtvis INTE att avsluta det utan faktiskt tvärt om: leva det! Det här livet är MITT och nu tar jag kommando över det! Jag kommer naturligtvis aldrig att glömma att det har hänt. Men det som hände är förfluten tid! Jag lever i nuet! Och ja, det som har hänt har förändrat mig. Vissa bitar kommer jag kanske aldrig att kunna återställa men då är det helt enkelt inte meningen heller. En viss del av mig kan säkert återgå till hur jag var innan! Men jag har accepterat att "det" har hänt! Jag kan leva med det! Och jag förstår och ser meningen med det! Men, det innebär så klart inte att jag rycker på axlarna och tycker att det kan få hända igen! För, nej, det får absolut INTE hända igen! Skadorna som blivit är så pass allvarliga och omfattande att jag ser mycket allvarligt på det som hänt! Det är verkligen nolltolerans på det området! Nu tar jag kommando över livet! 

Jag mår bättre än någonsin! Och jag behöver den här styrkan! Hela sanningen kommer att landa i mitt knä och jag är förberedd! Jag är stark! Jag klarar allt känns det som! Styrkan grundar sig på att jag har valt att acceptera det förflutna och naturligtvis är min och älsklingens kärlek en stor del av styrkans grund! Vår kärlek är stark och unik! 

Idag har jag varit på min elevs praktikplats och hälsat på! Efter det besöket jobbade jag lite hemifrån innan det var dags att bege mig till ett annat möte! Jag har även hittat en utbildning jag skulle kunna tänka mig att gå. Dock har jag lite jag måste kolla upp först innan jag söker in! 

Dagens selfie:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar