måndag 14 maj 2018

Inte bara skit!

Beslutet som jag skrev om igår är ett beslut som jag har bestämt mig för att det får mogna fram. Det är inget som jag kommer att sätta mig och bestämma "att si eller så får det bli"! Hur det blir beror på hur vissa saker runt omkring utvecklas! Var viss hjälp kommer ifrån och på vilket sätt! Det måste hända vissa saker och det måste hända typ NU! Det skulle redan ha hänt egentligen. Sorgligt att så inte har skett! 

Idag har vi varit på möte som också är av allvarlig karaktär. Den här situationen tär på oss alla! Men vi har sökt hjälp och nu rullar det på och förhoppningsvis dröjer det inte länge innan vi får en lösning på detta "problem"! Vi behöver få lugn o ro i detta! Annars kommer VI att gå sönder! Så ska det inte behöva bli! 
Men dagen har inte enbart varit full av djupa tankar och känslor. Jag har även haft en släng av "aha"-upplevelse. Love it! Det är sååååå grymt skönt när vissa insikter och känslor faller på plats! Det gör mig så himla glad! De behövs för min personliga "process"och måendet! Med tanke på allt dom har hänt är de faktiskt "livsviktiga"! 

I vanlig ordning har jag mina vänner på vars en axel. De bråkar som vanligt. Jag kommer nog alltid att ha dem där! Den ena hde iaf gärna fått försvinna för gott. Det är den lille djävulen jag pratar om! Han får gärna flytta. Jag anses väl vara hemsk när jag säger detta, men jag vet en han kan få terrorrisera istället! Hon kan få honom gratis! Min lilla ängel har ändå mer kraft. Förutom den lilla sötnosen på min axel vet jag om att jag har mina skyddsänglar också som vakar över mig. Alla dessa underbara änglar hjälper mig att stå emot den lille djävulens vilja och hårda ord. Men, det är en kamp! 

Dagens selfie:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar