onsdag 30 maj 2018

Aj som fan

Idag har varit en annorlunda arbetsdag! 

Jag ställde upp som nagelmodell åt en elev som skulle göra prov under förmiddagen! Det blev naturella fyrkantiga naglar! De blev jättefina! Det är jätte längesen jag hade byggda naglar så det är lite ovant! Men man vänjer sig fort! Dock hade jag glömt bort hur det kan brännas när gelen härdar! Det blev "Aj som fan" några gånger! 

Sen på eftermiddagen blev eleverna lediga eftersom vissa hade haft ett lite större slutprov. Då passade jag och en lärare på att sticka ut och leta praktikplatser! 

Och nu är det skönt att sitta ute i solen och njuta en stund innan det är dags att fixa mat och plocka fram kläder till morgondagen m.m. Just nu är det 27-30 grader varmt. Nice men varmt som fan! 😉Önskar att vi hade en pool att svalka oss i! Men... nu har vi inte det!  Det får bli en sval dusch sen istället!

Under dagen har jag lunchat med min grymt snygge man! När vi började prata här-om-dagen om lite "jobbiga" saker fick jag några väldigt speciella känslor. De kändes behövliga! När de känns så "speciella" blir det som små aha-upplevelser! De brukar kännas bra/positiva! 

Dagens selfie:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar