torsdag 19 april 2018

Lyckliga Anne

Idag känner jag ren och skär LYCKA! Det är underbart! Vädret är bra, jobbet flyter på, livet leker och jag mår bra! Jaaaa, jag måste nog säga att jag just nu inte kan ha det så mycket bättre! 

Vädret har stor påverkan på folk. Generellt tycker jag att gemene man verkar må så mycket bättre när solen tittar fram. Idag har jag suttit ute lite och lapat D-vitamin! Det var skönt att sitta i solen med kollegor och prata och skratta! Jag är verkligen en sommarmänniska! Förvisso är det inte sommar än men stegen styrs med stor steg mot sommar! Härom dagen när jag och min älskling satt och njöt på en bänk vid stranden såg jag årets första fjäril (för min del iaf) och det var en ljus vacker fjäril! En ljus fjäril sägs ge en fin och varm sommar! 

Jag älskar mitt jobb. Det är jättekul. Omväxlande. Det händer verkligen massor av saker på en skola! Och just nu känner jag ett enormt flyt på jobbet. Jag kan inte direkt sätta fingret på vad det är som får mig att känna så. 

Livet leker och jag mår bra! Ja, dessa orden behöver väl egentligen knappast förklaras närmre! Jag och min älskling har det så bra man kan ha det. Vi älskar varandra. Vår kärlek är ömsesidig och vi känner likadant för varandra! Det gnistrar runt oss. Vi ger och vi tar. Vi är jättenoga med att säga fina positiva saker till varandra. Vi är ärliga, brutalt ärliga, mot varandra! Vi visar respekt och lojalitet. Och vi håller oss till varandra = vi är trogna varandra! Vi mår bra i varandras sällskap. Vi båda tar detaljerna på stort allvar. 

Jag fortsätter fokusera på det positiva i mitt liv. Jag rensar ut/väljer bort det negativa när det är möjligt. Naturligtvis händer saker som man inte kan påverka. Det är naturligtvis inte stora världsliga händelser av negativ karaktär jag menar att man kan välja bort. Det tror jag att alla intelligenta människor kan räkna ut själv iofs. Vilka negativa saker som går att välja bort/rensa ut är så klart helt individuellt. T.ex. JAG omger mig inte med männskor som får mig att må dåligt. Energitjuvar. Som familj omger vi inte oss heller med sådana människor. JAG läser inte den personens blogg som jag retar/stör mig på eller rent av hatar (få människor jag faktiskt HATAR). Jag lägger inte tid alls på folk som inte intresserar mig. Ja, listan kan göras lång! 

Dagens selfie:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar