onsdag 25 april 2018

Livet rullar på i en jävla fart! Brooooomsa!!!!!

Idag är det onsdag. Hitills har det varit en händelserik vecka! Jag tycker att jag har hunnit med hur mycket som helst. 

Imåndags gick jag i stort sett från det ena jobbet till det andra! Började kl 8 som elevassistent på gymnasieskolan och avslutade arbetsdagen kl 22 som personlig assistent! Det var en tuff dag men väldigt kul! Jag älskar mina jobb! 

Igår, tisdag, rullade det på hela dagen. Tiden gick jättefort. Jag tyckte att jag knappt hann komma till jobbet förrän det var dax att köra hem igen! 

Idag har det varit precis likadant! Tiden har gått jättefort. På lunchen träffade jag min man! De dagarna vi kan ha lunch tillsammans ser vi båda verkligen fram emot! 

Jag tänkte idag skriva lite om kärlek! Vad är kärlek för dig? Har du någon gång funderat på det? Sedan i höstas har många tankar ägnats åt ämnet för min del! För mig är "Kärlek" ett samlingsnamn på många olika faktorer kan man säga. Det är t.ex. fina ord, detaljer, beteende/handling/agerande... gärna i kombination för att ge extra krydda. Jag tycker att båda jag och min man numera är grymt bra på säga fina saker, lägga fokus på detaljer och behandla varandra väl. Och jag upplever att vi ganska ofta får med alla delarna! Jag är så oerhört glad och tacksam för att vår kärlek är så mycket starkare nu än den tidigare varit. Och jag vet faktiskt att min man känner likadant. Sedan vi gick in i detta fantastiska "kärleksrus" har det kommit sig naturligt att vi verkligen får med alla "kärleks-faktorer" i vardagen. Underbart. Det känns som att sväva på moln. Pirret i magen när jag t.ex. hör hans röst eller läser ett sms han har skrivit. Eller att känna hjärtat slå lite extra när vi ses och känna att jag knappt kan sluta le. Att känna att jag vill titta på honom hela tiden och när jag gör det brinner kärlekens eldar inom mig. Och att veta att han känner likadant! Fantastiska känsla! 

Veckan har hitills känts händelserik med möten, arbetsuppgifter på olika jobb och en massa kärlek! Nice!

Dagens selfi visar hur trött jag är idag:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar