måndag 16 april 2018

Ett nytt liv

Ja, efter allt som hänt september/oktober 2017 känns det som om vi påbörjade ett nytt liv tillsammans. 

Varför berättar jag då allt detta? Jo! För det jag/vi har gått igenom är vi långt ifrån ensamma om! Och det är definitivt inte något att skämmas för! Vi är inte perfekta! Det är ingen! Och jag vill belysa att det är fullt möjligt att vända en tragisk/traumatisk händelse till något positivt! Ge inte upp utan kamp är mitt tips! Finns grundkärleken kvar och är stark går det att komma stärkta ut på andra sidan! Vår grundkärlek var oerhört stark visade det sig! Och idag är vi ännu starkare tillsammans. Visst har vi några bitar som fortfarande är lite svagare men vi jobbar på dem! Och vi gör det tillsammans! 

I December sökte jag ett nytt jobb som elevassistent på en gymnasieskolan. Jag fick jobbet typ direkt och ringde min dåvarande chef på sjukhuset och sa upp mig. Jag bad även om att få sluta omgående! Det fixade hon. 21 december skrev jag på uppsägningen och 8 januari började jag på mitt nya jobb! Jag har inte ångrat mig en enda sekund! Att jobba som elevassistent är jättekul och utvecklande! Älskar mitt jobb!

Ikväll efter jobbet fortsatte jag att slipa på ett skåp som jag påbörjade igår. Kistan jag fixade till igår blev jättefin så nu ska skåpet bli lika snyggt. (Bild kommer när det är klart) Det är kul att fixa till gamla möbler och ge dem nytt liv! 

Dagens selfie:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar