fredag 15 september 2017

Lite ljus i mörkret!

De senaste dagarna har känts lite dystra. Men idag lös det upp lite!

Jag mätte midjemåttet och vägde mig! När jag påbörjade min viktminskning vägde jag 64,5 kg och hade ett midjemått på 94 cm. Idag, ca 8 veckor senare står vågen på 56,7 och midjemåttet är 80 cm!!!! 

Det känns fantastiskt bra att ha nått ett sådant här bra resultat bara genom att äta lite bättre! Sötsuget är borta också! Det är underbart! 

Idag hämtades nya bilen hem. Den är sååååå himla snygg. Har varit ute en runda med den. Niiice! 

De här ljuspunkterna behövdes verkligen idag! 

Har jag någon "Dagens tanke" idag? Ja, det har jag faktiskt! Jag tycker att folk över lag ska vara lite mer respektfulla gentemot varandra! De som lever i förhållande måste förstå innebörden av att "ge och ta". Vill den ena något men inte den andra får man försöka kompromissa. Och går det absolut inte får man väl ta sig en funderare på om man ska avstå pga den andres ovilja eller om man ska låta egot styra. Det beror naturligtvis på vad det handlar om. Men det kan finnas saker som är "livsviktiga" för en men som inte alls är lika viktiga för en annan. Det är viktigt att man pratar med varandra och kommer fram till vilken lösning som blir bäst för båda parter. Att stoppa huvudet i sanden löser ingenting utan skjuter bara upp problemet! Man måste även uppmuntra varandras intressen. Både de enskilda och gemensamma! Att ha gemensamma intressen är superbra! Det stärker relationen och skapar tillfällen att vara tillsammans. Men det är också viktigt att man får ha sina egna intressen att lägga viss tid på. Det är stärkande för egot och den personliga utvecklingen. Att ha olika intressen behöver så klart inte betyda att den andre inte kan visa något som helst intresse! Det handlar om respekt att t.ex. lyssna om partnern vill berätta om sitt intresse. Ja, det var lite om dagens tanke! 

Dagens selfie:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar