söndag 30 juli 2017

Man får göra det bästa av dagarna...

Nu tror ju jag iofs på att man lever fler liv. Men om det nu skulle vara så att vi inte gör det är det bäst att försöka göra varje dag till den bästa! Eller hur? Varför hålla på att älta gamla saker? Varför hata? Varför reta upp sig över småsaker? Varför? Det är slöseri med tid! Jag vill alltid göra mitt bästa för att inte göra någon illa. Dömer ingen. Försöker alltid se saker och händelser med "öppna ögon" och ett öppet sinne. Jag förstår att det låter som om jag vill få mig själv att framstå som perfekt! Men nä, inte alls, alla har vi fel och brister! Men det skadar faktiskt inte att FÖRSÖKA hålla det negativa ifrån sig! Eller hur? Ja, det här var dagens tanke! 

Sedan sist jag skrev har det hänt massor. 

Jag har självklart donat med akvarierna. Har fått dela på sköldpaddorna. Bodil började bita Berit/Bosse! Hon är så himla nöjd nu när hon har fått sitt eget akvarium. Det ska bara inredas lite bättre...! Berit/Bosse är dock inte sååå nöjd. H*n vill ju ha sällskap och verkar känna sig ledsen och ensam! 

Min älskade livskamrat/bästa vän hade planerat en överraskning åt mig tsm med goda vänner den 20 juli. Jag överraskades med picknick i Sövde till uppträde av Brolle, Micke Rickfors och Sanne Salomonsen. Det var grymt bra. En riktigt bra överraskning! 

Den 22 juli träffade vi våra vänner, Marie o Lasse. Det var jättemysigt. Vi ses dock för sällan! 

Den 25 juli var vi på Zoo i Köpenhamn med min äldsta son och hans underbara familj. Det var jättetrevligt. Härligt att få umgås med dem! 

I fredags åkte vi till min äldsta sons svärmor och hennes sambo och hade en jätterolig kväll. 

Vi har även hunnit ha ett möte med rektorn som inte alls gick som jag ville! 

Idag har jag lagat mat hela dagen. 7 matlådor att ställa i frysen blev det. 

Dagens selfie: 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar