torsdag 4 maj 2017

Allergi & Politik

Idag vaknade jag och var svullen på halsen och under hakan. Det "brände" och kliade. Allergi! Varför inte det också?! Jag hade samma problem vid den här tiden förra året! Vet inte vad det är jag reagerar på. Testerna visade inget. Därför trodde man att det var något jag åt. Men eftersom det var en period vid den här tiden förra året och sen har varit lugnt men nu återkommer, tror jag inte det är något jag äter. Har dockingen aning om vad det kan vara. Har allergimedicin som jag kan ta! Framåt dagen har svullnaden lagt sig. Klådan och den brännande känslan i ansiktet och på halsen har jag dock kvar! 

Idag har jag som medlem i ett politiskt parti varit med partiet på besök i skolverksamheten. Det var intressant! Jag är verkligen glad att jag har politiken att engagera mig i. Det är som balsam för min kreativitet, tankeförmåga och är ett stort intresse för mig. 

Idag har det blåst rejält. Hade förhoppning om att det skulle sluta blåsa så att man kunde vara ute lite. Det är inte kul att vara ute när det blåser kallt. Jag vill ha värme! Så, snälla rara väderguden, jag ber om sol och värme! Tack! Hoppas det hjälper...

Jag är så fruktansvärt trött idag. Har sovit oerhört dåligt inatt. Tankarna och känslorna från gårdagen hängde kvar under natten. Idag har jag dock inte funderat så mycket kring de tankarna. De ska redas ut lite längre fram. Just nu går det inte! 

Dagens selfie:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar