torsdag 11 maj 2017

Tankar och känslor

Har inte skrivit sedan i söndags. Har haft lite annat att göra. Men det har varit kul och nödvändiga saker så jag klagar inte! 

I veckan har jag träffat mina vackra, underbara barnbarn. Åh vad jag älskar dem. Det är något speciellt med att få vara farmor! "Farmor" jag tycker att det är en vacker "titel". Många tycker att farmor låter gammalt. Jag tycker inte det. Jag tycker att farmor låter mjukt och vackert! Jag är så stolt över att få vara FARMOR! 

Jag har även haft en del tid till tankar. En speciell tanke/fråga har börjat dryftas i familjen. Det är en fråga/tanke som måste vändas och vridas och ses och förstås in i minsta detalj innan beslut fattas. Det är stort och omvälvande. Ingenting man fattar beslut om "på studs". Här måste fördelar vägas mot nackdelar och allt måste granskas noga! Den idésom jag upprättade med försäkringskassan har satts i rullning. Nu ligger beslutet i någon annans famn och jag hoppas innerligt att vår idé går igenom och blir verklighet! 

Snart stundar studentskiva! Det är mycket att fixa. Det kommer att bli toppenbra! Blivande studentskan tar allt med ro! :) I alla fall är det vad hon utstrålar. Tänk att vår lilla tös tar studenten. Så stort! Och jobb har hon redan! Så himla duktig hon är! Jag är verkligen superstolt över att få vara mamma till henne och hennes bröder! 

När jag behöver ber jag änglarna om hjälp och vägledning. Det låter kanske flummigt och konstigt för en del människor medan andra tycker det är fullt naturligt och förståndigt. 😇 Jag har bett om hjälp många gånger och fått vägledning genom tecken. Det kan ibland vara svårt att se tecknen och veta hur man ska följa/tolka dem. Men det brukar lösa sig! Jag börjar mer och mer förstå varför vissa saker händer! Allt har en anledning. 

Så här har det sett ut när barnbarnen har varit på besök:


Dagens selfie:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar