onsdag 31 maj 2017

Politik/ Medicin/Livets efterrätt

Jag har inte skrivit något inlägg på länge. Har haft annat att sysselsätta mig med. 

Jag har varit på ett nytt läkarbesök. Vi justerade min medicin så får vi se om det ger ytterligare effekt. Smärtan i min kropp är fruktansvärd. De dagar det var strålande sol och varmt var mycket bättre. Men nu har det varit blåsigt och mulet några dagar och det har varit fullständig katastrof för min kropp! Men jag jobbar på för att bygga upp en stark kropp igen. Själen har mått lite bättre ett tag nu. Det känns fantastiskt! 

Jag fokuserar mycket på att meditera. Rensa ut onödiga tankar, människor och annat ur mitt huvud. Det spelar ändå ingen roll hur man vänder och vrider sig för det kommer alltid att finnas någon som inte är nöjd. Så, därför kör jag mitt race rakt fram och ärligt. Det passar mig bäst! 

I måndags var jag på Kommunfullmäktige. Det var intressant. Det är det alltid! Politik är intressant. Jag brinner för skola och vård lite extra! Drömmen är att så småningom bli mer betydelsefull politiskt sett på kommunal nivå. Vi får väl se hur det blir. Jag lär mig massor och är så oerhört glad över att vara med i Skurups Partiet. Mina partikamrater är rutinerade och kunniga. 

Jag har även träffat mina underbara barnbarn sedan sist jag skrev något inlägg. Åh vad de små godingarna är vackra! Jag älskar dem så mycket! Den kärlek jag känner för mina barnbarn är unik. Barnbarn är verkligen livets efterrätt! 

Hur går det i kriget mot politikerna då? Ja, jag krigar på för att få behålla särskolan! Jag kan inte ge upp...inte än! Loppet är ännu inte kört! 

Dagens selfie:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar