söndag 14 maj 2017

Njuter av livet

Idag har det varit riktigt varmt! Helt underbart. Äntligen har vi fått sommarvärme! 

I förrgår var jag fruktansvärt dum mot kroppen. Det fick jag verkligen lida för igår. Idag har det varit lite bättre igen. Hoppas det är ännu bättre imorgon! 

Idag har terrassen möblerats. Det blev bra. Är nöjd. Det har varit jätteskönt att kunna sitta ute i bikini idag och njuta av värmen. Love it! Har fått färg på min vinterbleka kropp. Nice! Åh vad jag önskar att det kunde vara så här varmt (eller varmare) varje dag, året om! 

Idag har jag skördat rabarber och gjort fyra pajer! En åt vi direkt! Mums! Det är så himla gott. En smak av sommar kan man säga! 

Jag är oerhört intresserad av medialitet/det spirituella/tarot osv. Jag har sedan ett tag tillbaka känt mer och mer intresse för änglar. Jag har alltid varit fullt övertygad om att vi alla har en eller flera skyddsänglar omkring oss. Men på sista tiden har jag verkligen kunnat känna av att jag faktiskt får hjälp "någonstans ifrån"...som liksom inte är mänsklig! Min tro är att det är änglarna som hjälper mig! Låter säkert lite knasigt för vissa människor. Det är helt okej! Alla kan ju, tack och lov, inte ha samma intressen som jag eller tro på samma saker som jag gör! Visst är det väl fantastiskt att oavsett våra intressen, vår tro, vad vi tycker och tänker, så finns det plats åt oss alla i den här världen. På den här jorden! Det tycker jag är bra! Synd bara att acceptansen hos en del människor är så dåligt utvecklad! Det är det som gör att världen ser ut som den gör! Tråkigt! Det är därför det skapas så mycket intriger och våld. Maktbegär är aldrig bra! Men så här hardet ju sett ut sedan urminnes tider och det kommer fortsätta se ut så även framöver. Tyvärr verkar det bli mer och mer av den varan och acceptans- och respektnivån verkar bli lägre och lägre! Usch vad hemskt! Dessvärre vet jag inte hur man ska kunna ändra på detta! Det enda jag vet är att vi som har en hög nivå av acceptans och respekt för våra medmänniskor måste fortsätta "hålla våra dörrar öppna"! Vi får aldrig sluta hoppas/önska och tro på förändring! 

Dagens bild:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar