måndag 15 maj 2017

En krånglande höft

Sedan i fredags har min högra höft krånglat. Plötsligt hugger det till av smärta. En smärtimpuls som går ner i ljumsken och sen vidare ner i benet! Det gör så fruktansvärt ont! Samtidigt brukar det mola och hugga i ryggen. Ingen trevlig känsla alls! 

Idag har det inte varit lika varmt som igår. Det har inte varit så soligt. Inte förrän nu framåt eftermiddagen började solen lysa upp! 

Idag har jag fått iväg viktiga mail, fått nyttig info och jag har funderat kring frågor som jag har till politikerna inom skolutskottet. På torsdag är vi kallade på möte. Ett möte jag ser fram emot! Det ska verkligen bli intressant att höra vad de har att säga! Förhoppningsvis kommer de med något vettigt den här gången. Hoppet är det sista som överger en... 

Tankarna idag har kretsat kring ordet "Glädje"! Vad är glädje för dig? För mig är det t.ex. människor som ler. Som låter glada när de pratar. Som sprider positiv energi. Som tänker positivt. Säger positiva saker. Det är allt för många människor som går omkri g och ser problemen istället för möjligheterna. Som ser problem i allt. Som låter som ett mullrande åskmoln. Som ser ut som om himlen har ramlat ner över dem. Det är inte farligt att le. Skratta. Prata glatt. Ingen mår ju bra av att vara negativ och butter. Tänker man och hittar negativitet och problem i allt blir ens tillvaro också jävligt dyster! Det blir liksom aldrig någon ljusning i livet och heller inget "flyt"! Usch nej, vad tråkigt. Tyvärr är det lätt för folk att fastna i ett sådant negativt beteende. Det går att förändra men det är inte gjort på fem minuter! Man måste aktivt jobba med sig själv och ge det tid. Annars blir det inte hållbart. Vissa människor finner sinnesro i musik andra i att måla, träna eller någon annan hobby. Jag själv finner sinnesro i meditation och söka kontakt med änglarna. Till änglarna kan man alltid vända sig för att ventilera t.ex. sitt mående, sina önskningar m.m. 

Dagens selfie:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar