onsdag 12 april 2017

Lögner, Intriger och lite glädje!

Livet är fullt av överraskningar. Både bra och dåliga. 

Idag när jag vaknade hade jag ett meddelande på telefonen med en länk till en tidningsartikel. Den handlade om den kommunpolitiker som var ordförande i Skolutskottet när beslutet om att stänga särskolan fattades. Han har gått lite över sina befogenheter om man säger så! Dessutom säger han i artikeln att barn och föräldrar har landat i beslutet. Det har vi inte alls gjort. Så det är en ren lögn. Han (Magnus Alm) har inte pratat med oss föräldrar sedan han informerade om deras beslut 21 November 2016! Han borde förstå att vi inte alls har landat med tanke på våra protester! Länk till artikeln: http://www.ystadsallehanda.se/skurup/rosengren-alm-overskred-sina-befogenheter/

Med tanke på saker som har hänt den senaste tiden har jag funderat en del på hur lätt intriger och osämja skapas. Det är egentligen väldigt sorgligt. Tänk så mycket kul vissa människor missar för att de inte kan acceptera andras val i livet. För att de inte kan acceptera att de inte kan styra och ställa över andra. Visst är det sorgligt? Varför inte försöka acceptera varandras olikheter. Ska det verkligen vara så svårt? En dag är det ju försent att ångra sig. Medan alla lever är det säkert lätt att "stå på sig" och hävda sin rätt och vara tjurskallig. Men den dagen den andre inte finns längre är det lätt att tänka tillbaka till de bra stunderna. Men då är det försent! Vissa blir ju förstås inte så sentimentala och tänker om och börjar fundera sunt. Nej, vissa blir i den stunden giriga och fortsätter i samma gamla tråkiga hjulspår. Tråkigt...men tyvärr väldigt vanligt! 

Idag har jag varit på läkarbesök. Fortsatt sjukskriven till 28 maj. Fortsatt medicinering trots biverkningar som hänger kvar. Läkaren är hoppfull och tror att de ska ebba ut snart! Och ja, jag testar ju ett tag till. Jag har inte haft en enda "dum"/mörk tanke idag heller. Är det p.g.a. medicinen? Igår trodde jag inte det. Men idag är jag inte lika säker. Så det skadar ju inte att fortsätta med medicinen. Jag skaffar mig information från olika håll så att den plan jag och f-kassan upprättade ska bli så bra som möjligt! Wish me luck! 

Dagens selfie:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar