söndag 9 april 2017

Jag är "Ur Funktion"!

Det känns som om jag inte alls fungerar längre. Jag måste hela tiden ha min "livlina" inom räckhåll. Jag blir som handlingsförlamad utan "livlinan"! Jag som alltid har varit så självständig! Jag klarar ingenting längre! Kommer det alltid att vara så? Eller finns det något att göra åt det? Jag vet inte! Allt känns så hopplöst! Kroppen gör så ont att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Smärtan i själen gör lika ont. De mörka molnen på min himmel blir mörkare o mörkare! Jag vill ha ljus omkring mig. En varm och ljus tillvaro vill jag ha. Jag kämpar så innerligt för att nå dit. Kämpar för att hålla fasaden "fläckfri"! Det är svårt. Det är jobbigt. Det är utmattande! 

Men, om jag ändå ska se något positivt med min situation, så har jag insett vilka som är mina riktiga vänner. Det känns naturligtvis fantastiskt. Dock känns det lika sorgligt att inse att någon/några av de jag har trott var mina vänner faktiskt inte är det. Det är ledsamt! Men nu vet jag i alla fall! 

Imorgon har jag möte med försäkringskassan. Vet inte varför men det blir jag väl varse! På onsdag har jag ny läkartid. Och barnen har påsklov. Blir nog en händelserik vecka! 

Dagens selfie:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar