lördag 15 april 2017

Från dåtid till nutid

Idag har jag tagit en "time-out" från nutiden! Jag satte mig i min tidskapsel (min egen bubbla) och reste bakåt i tiden. 

Gamla fotoalbum åkte fram ur gömmorna. Det var väldigt kul. Jag hittade bl.a. från tiden då jag var liten tös, bilder från klassresan i 9:an, bilder från gymnasietiden, fester jag har varit på, när mitt första barn föddes, andra barnets födelse, tredje barnets...jag hittade gamla bilder på mina syskonbarn som alla nu är vuxna! Jag hittade även bilder på min älskade mamma som tyvärr inte finns med oss fysiskt längre! 

Det var riktigt kul att se hur modet har ändrats genom åren, hur frisyrtrenderna har varierat, hur omgivningen har förändrats. 

Det kändes lite som balsam för själen att göra den här tidsresan. Det var en stund där jag helt var i en annan värld! Egentligen borde man göra det lite oftare. Njuta av gamla minnen. När jag såg bilder på en av mina bästa vänner, som numera bor i USA, kunde jag liksom höra hennes glada skratt. När jag såg bilder från min barndom kändes det som om jag var tillbaka i mitt barndomshem. Jag hörde min mammas mjuka vänliga röst. Jag kunde känna dofterna av mina barn som nyfödda. Kunde känna deras små knubbiga armar om min hals. 

Jag är så tacksam för denna stunden jag haft idag med mina gamla fotoalbum! 

Dagens selfie blir två bilder:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar