måndag 20 mars 2017

Mår skitdåligt

Det har inte blivit några blogginlägg i helgen. Orken har inte funnits. Jag har mått så fruktansvärt dåligt i helgen. Det gör jag fortfarande men känner att jag vill göra ett inlägg ändå! 

Idag är femte dagen jag tar medicinen. Mår skitdåligt. Hoppas det blir bättre. Den lille djävulen skrattar mig rakt upp i ansiktet. Han gottar sig åt att jag mår så här. Den lille djävulen vill jag gärna slippa! Han är hemskt otrevlig! Min goda vän ängeln gör vad hon kan för att muntra upp mig. Naturligtvis stärker det mig för stunden. Jag vet inte varför jag benämner djävulen med "han" och ängeln med "hon". Det har helt enkelt bara blivit så! 

Just nu "hållningstränar" jag. Det gör vansinnigt ont. Men jag vet ju att det gynnar mig framöver. Att gå framåtlutad och ihopsjunken gör inte lika ont (men fullt tillräckligt för att nästan ta död på mig) men är skadligt för kroppens funktioner. En rak, stolt hållning är mer gynnsamt. Det har jag ju haft innan och ska få igen! Men för att den raka fina hållningen ska göra nytta behövs ryggmuskulaturen byggas upp. Gör ont! Men jag vill lyckas! 

Nu är jag trött. Hoppas jag orkar skriva mer imorgon. 
Dagens selfie: 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar