söndag 5 mars 2017

Kroppen strejkar!!! 😭😭😭

Att kroppen strejkar kan man lugnt säga! Är så trött på att ha det så här! 

Jobbade två pass på 1,5-2h och det räckte för att fullständigt bryta ner kroppen! Sedan i fredags har jag knappt kunnat röra mig. Mest har det blivit sängläge! Har ägnat mig åt avslappningsövningar, meditation och övningar för att bibehålla rörligheten. Det bränner, sticker, ilar, molar, pulserar, svider m.m i hela kroppen ända uppe ifrån huvudet, ut i armarna och ner i benen! Jag är även ledsen, trött, har panik och ångest! Jag borde redan i fredags tagit Tramadol men jag är väldigt restriktiv med den medicinen! Den är starkt beroendeframkallande (har jag ingen egen erfarenhet av dock) samt får mig att bli helt och hållet avtrubbad. När jag tar den har jag inte förmåga att känna om det gör ont och var. Jag blir väldigt seg överlag och mina reaktioner påverkas starkt. Så den medicinen tar jag bara om jag vet att jag inte måste ge mig av hemifrån! Men jag tog den inte i fredags! Jag kämpade mig även igenom lördagen utan att ta till Tramadol! Men, i förmiddags gick det inte längre! Jag orkade inte mer. Var helt enkelt tvungen att ta Tramadol! Jag skulle egentligen jobbat 1,5 h i går morse samt i eftermiddag 2h. Men det gick ju inte! Får helt enkelt satsa på att gå till jobbet imorgon istället. Då får jag ta ett snack med min chef. 

Hela den här situationen gör mig så fruktansvärt arg och irriterad också! Jag vill ju så mycket mer än min kropp klarar av. Jag hoppas verkligen att f-kassan tar sitt förnuft till fånga och hjälper mig vidare! Det känns väldigt trist att behöva vara beroende av andra! 

När man ligger nerbäddad får man roa sig bäst man kan. Snapchat är ju alltid kul. Det kommer ju nya filter varje dag! Dagens selfie:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar