onsdag 22 mars 2017

Kroppen går på "högvarv"

Jag har inte en enda lugn stund! Kan aldrig slappna av! Tror det är en biverkning av medicinen! Förutom att alla mina symtom har förstärkts sedan jag började med medicinen känns det även som om jag skakar och kroppen går på "högvarv" hela tiden. Jag sover inga långa stunder. Det gjorde jag inte innan heller men nu är det ännu sämre! Aptiten har också påverkats. Jag kan knappt äta. Ett par skedar youghurt går ner sen känner jag mig spyfärdig. Det är lättare att äta kall mat än varm. Dricka fungerar bäst. Usch jag vill inte ha det så här. Idag har jag ätit medicin i 7 dagar. 

Djävulen älskar att se mig så här. Det får honom att hoppas på att jag snart ska knäckas helt. Ärligt talat vet jag inte hur jag ska stå ut med att må så här! Jag vill ju må bra! Ängeln finns ännu vid min sida. Men jag börjar verkligen tappa orken. Jag är alltid trött. Det spelar ingen roll hur mycket jag sover. Den här tröttheten sitter i själen. Att vara trött samtidigt som kroppen går på "högvarv" skapar kaos i huvudet. Huvudet säger att jag ska sova men kroppen vägrar! 

Jag hållningstränar för fullt. Att sträcka på kroppen när jag går gör ont men jag gör det ändå för att det gynnar mig i längden. Smärta äter energi. Massor av energi går åt. Jag måste vila flera gånger om dagen. Små stunder. Jag vill klara det här. Jag vill klara att bygga upp kroppen. Jag har accepterat att det troligtvis inte blir som förut. Men allt är bättre än detta! Kan jag bara återfå lite mer rörlighet är det helt okej. Det ska gå. Ängeln finns med mig. 

Dagens selfie är en bild på en trött Anne:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar