onsdag 1 mars 2017

Fullständig utmattad och utslagen!

Så! Nu är första arbetspasset på va 2h gjort. 2h låter väl som en bagatell men jag kan berätta att jag är heeelt slut i både kropp och knopp. 

Jag antar att jag har extra ont i kroppen idag för att jag eventuellt omedvetet kanske har spännt mig lite extra idag! Knoppen är väl som den är pga alla intryck, folk i rörelse vart man än tittar och ljud överallt m.m. Och så mina hjärnspöken som driver med mig ovanpå allt! Jag blir så sjukt ledsen, irriterad och frustrerad när jag känner så tydligt att jag helt kommit ur alla rutiner och känner mig som en "främling" på min arbetsplats. Inte pga att jag blir nonchalerad för det blir jag verkligen inte. Men det känns som om jag inte "hör hemma" där längre! 

Mottagandet var det iaf inget fel på alls! Jag fick många kramar och välkomnades tillbaka! Det kändes ju så klart skönt och trevligt! 

Nu är iaf första passet gjort! Jag är ändå lite stolt över mig själv för att jag ändå orkade "hålla skenet uppe" så pass bra som jag gjorde. Tur det bara var 2h för det tar myyyycket energi! En del av mig är ledsen över de känslor jag fick. Speciellt känslan att inte längre "höra hemma" på sin arbetsplats är märklig och ledsam. Jag vet inte heller vad som fick mig att känna så! Det är en känsla som helt plötsligt infann sig. Sorgligt faktiskt!

En av mina arbetskamrater skrev till mig att jag skulle "låta det ta tid". Det kändes bra och jag blev oerhört glad över de orden! Tack, alla underbara arbetskollegor för era värmande ord och kramar! 

Dagens selfie är en bild på en mycket utmattad och utslagen Anne:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar