fredag 10 mars 2017

Det är inte farligt att dö!

Det är inte "farligt" att dö! För vissa människor är det snarare en befrielse! 

Just den här veckan har varit jävligt tuff för mig. Det har varit många mörka tankar hitills. Idag är inget undantag. De har funnits idag också. På väg till jobbet kom dom och tårarna började rinna. Det skulle ju vara så lätt för mig att få det överstökat. Jag, bilen, ensamma på vägen. Höga "vallar" och djupa diken. Tillräckligt hög hastighet. En "oskyldig" olycka. Det skulle vara så lätt! Så lätt! Djävulen på min axel vrider sig av skratt! Ängeln min gråter för min skull och viskar i mitt öra: " Du har man, barn och barnbarn. De skulle bli förkrossade om du låter djävulen vinna!" Jag vet att ängeln har rätt! Ängeln kom med de här orden denna gången också! Tack, lilla ängel! 

Jag vet inte vem djävulen är som vill mig så här illa. Jag vet inte vem ängeln är som vill mig så väl. Men att de båda finns - det vet jag! 

Idag på jobbet, jobbade en livs levande ängel i alla fall. En ängel som stod för just det jag behöver allra mest just nu när jag kommer till mitt jobb: lugn och trygghet! En mjuk röst. Ärlig omtanke. Jag orkade ta mig igenom jobbpasset på 1,5 h. Jag kände att jag kunde slappna av emellanåt. Jag är helt slut i kroppen då vi r i ständig rörelse. Men jag är så nöjd att jag faktiskt orkade och det tackar jag ängeln på jobbet för! Den här ängeln har ett namn: Lena! 

Den här veckan har tankarna kretsat mycket kring varför jag lever, om det verkligen är värt att leva om man ska må så här. Men de har även kretsat kring olika sätt att "ta saken i egna händer"! Tankarna har kretsat på vad som väntar när det här livet har släckts. Tankarna har kretsat på all smärta jag skulle orsakat min man och mina barn. På allt jag skulle missa som jag faktiskt vill uppleva! Det har varit jobbiga tankar! Nu är jag ledig några dagar och ska omge mig med de som står mig närmast så mycket jag kan: min man och mina barn som jag älskar mest i hela världen. I morgon får jag även träffat ett av mina barnbarn och min fina svärdotter! 

Dagens selfie visar ganska tydligt hur jag mår:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar