onsdag 8 februari 2017

When in Europe, please MISS Skurup!

Jag är trött, arg, ledsen...men än kan jag inte ge upp. Det tar hårt på krafterna att stångas så här mot politikerna! Men jag kan inte ge upp...än! 

Varför är våra kommunpolitiker så okänsliga? Varför vill de inte förstå vilken skada de gör? Varför kan de inte erkänna sitt misstag? Varför kan de inte göra om och göra rätt? Varför vill de skapa en ort som bara en viss kategori av människor får tillhöra? Varför?

Några svar kommer jag aldrig att få! Det gör mig ledsen, arg, frustrerad och fullständigt tom på energi! Deras respons består i att försvara sitt beslut! De försvarar ett beslut som är fattat på ett felaktigt sätt och helt utan kunskaper! HUR kan de leva med detta och ha gott samvete? Det är för mig fullständigt ofattbart!

Vår kommun har en ganska känd slogan: When in Europe, don't miss Skurup! Jag har gjort om den lite och tycker att min version är bättre:
When in Europe, please MISS Skurup! Bojkotta den här orten! Den är fullständigt värdelös! Jag börjar verkligen vantrivas på riktigt. Har varit på väg att flytta förut men alltid stannat kvar i slutändan. Har ändå känt att det har varit en bra ort att leva och bo i. Men, det tycker jag inte längre! Jag kan faktiskt inte tycka att det är okej att man behandlar handikappade barn och deras familjer på det här sättet. Det är ta mej fan INTE okej! Inte någonstans. Inte för fem öre! It's a BIG NO NO NO att göra så här mot sin ortsbefolkning! Det enda som kan få mig att ändra uppfattning om den här orten är att politikerna river det här tragiska beslutet och gör om, gör rätt! Samt att man börjar värna om våra handikappade! Att man släpper in våra handikappade i gemenskapen! Jag ser väldigt gärna att politikerna i den här kommunen byts ut. Kanske blir det då ordning och reda igen! 

Ni läsare som inte vet vilket beslut jag skriver om: läs tidigare inlägg så förstår ni! 

Dagens selfie:
2 kommentarer:

  1. Skurup är en ort där barn med särskilda behov inte är välkomna. Kommunens önskan om en ökad folkmängd innebär familjer som i politikernas ögon anses perfekta. Sorgligt....

    SvaraRadera