söndag 26 februari 2017

Snart är det dags! Paniiiiiik!

Nu är det snart onsdag! Dags att börja jobba heltid direkt efter en lång tids sjukskrivning.

Några av er har kanske läst tidigare inlägg. Jag har varit långtidssjukskriven och fr 1 mars kan inte läkaren längre sjukskriva mig med de symtom/diagnoser jag har dom grund. Det är f-kassans regler! 

Pratade med min chef i fredags om det finns möjlighet till omplacering. Det finns det inte sa hon. Hon sa även att om jag kommer tillbaka på onsdag förväntas jag kunna utföra alla mina arbetsuppgifter. Och det kan jag inte! Så, imorgon (måndag) måste jag ta kontakt med min läkare igen och försöka få honom att få f-kassan att förstå omöjligheten. Eg skulle jag behöva börja med arbetsträning på min arbetsplats. Jag hoppas verkligen att det finns en lösning! Men tills dess att jag ser lösningen får jag väl helt enkelt bekämpa ångestattackerna när de kommer efter bästa förmåga! För det skapar väldigt mycket ångest hos mig att inte veta! 

Idag har jag varit en sväng hos min pappa. Han var go och glad idag. Skönt! Jag har även slappat och "jobbat" med ångesten. Det är väldigt energikrävande! 

Jag försöker komma fram till vad jag ska göra istället om det visar sig att jag inte längre kan jobba som undersköterska! Dessvärre snurrar tankarna bara runt och jag kommer inte fram till något vettigt! 

Dagens selfie:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar