torsdag 23 februari 2017

Smärtrehab

Sedan i måndags kväll har jag haft en hel del panikångest. Jag förstår ju att f-kassan har regler som läkarna måste förhålla sig till men det betyder ju faktiskt inte att de får stjälpa folk! 

Idag har jag pratat med smärtrehab. Kuratorn där blev allt annat än glad över att jag nu kastas ut i jobb på heltid direkt efter en så här lång period med sjukskrivning och alla de symtom jag har. Istället tycker man på Smärtrehab att jag borde slussas ut i jobb successivt. Kanske allra helst att jag omplacerades helt med tanke på symtom+de diagnoser man har ställt på mig.  Kuratorn tyckte även det var märkligt att f-kassan inte själv föreslog ett möte mellan dem, läkaren, min chef och mig för att vi gemensamt skulle kunna kartlägga mina behov och knyta ihop dem med symtom+diagnoser+arbetsuppgifter och genom resultatet kunna upprätta en plan för hur vi ska kunna slussa ut mig i jobb igen och nå ett hållbart resultat. Vad man nu gör kommer att leda till en ny sjukskrivning inom kort. Inte ett dugg gynnsamt för varken mig eller min arbetsgivare och heller inte för f-kassan. Jag kontaktade min enhetschef idag och berättade vad kuratorn på Smärtrehab har sagt samt att jag har sökt en annan tjänst på sjukhuset hos en annan enhetschef. Frågade om det skulle vara möjligt att omplacera mig dit! Fick svaret att hon återkopplar till mig imorgon. Hoppas på en bra lösning så att jag kan komma igång och jobba! 

Renoveringen av sonens rum går framåt. 3 väggar är målade, dörren är målad på insidan och den 4:e väggen är helt fri från tapeter nu och är slät och fin så att vi kan sätta upp en ny tapet på den! Samma tapet kommer vi att sätta på väggarna i sängen som är inbyggd i väggen! Åh det kommer att bli så fint så! 

Dagens selfie:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar