torsdag 2 februari 2017

Så mycket lögner!

Vem tror ni det är som ljuger mest? 

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta! Läste tidningen idag och trodde jag skulle sätta kaffet i halsen! En av skolpolitikerna som varit med och bestämde att stänga särskolan är med i tidningen idag. Anledningen den här gången är att han och några till ska besöka en av kommunens byskolor. Där ska man prata med barnen och höra vad de har att säga om olika saker. MEN...jag har sedan en tid tillbaka hört rykten om att man tänker stänga just den skolan. Min fråga är då: Borde man inte berätta det? Och varför lägger man plötsligt pengar på att arrangera badresor för de här barnen om man ändå tänker stänga skolan inom 1-2år? Sen läste jag på en annan pomitikers sida att ja, man ska stänga den skolan! Då är det alltså inte bara ett rykte!? Men jag har inte hört eller läst någonstans att man gått ut med detta offentligt! Asså, jag fattar inte vad de håller på med! 

Så här ser jag det: Behåll den här skolan! Satsa en slant istället på att fräscha till lokalerna om det behövs, uppgradera undervisningsmaterial, rusta upp skolgården...ja gör vad som behöver göras! Men behåll byskolan. Låt det vara en liten fin genuin bymiljö där barnen kan få bra undervisning i lugn och ro. Trygghet! I det nya skolbygget, där det var tänkt att de här barnen skulle gå, lägger man istället in särskolan och satsar en slant på den verksamheten. På så sätt ryms alla barn och får behålla sin trygghet i kommunen! Jag tycker att man ska undvika , så långt det är möjligt, att slussa runt barnen! 

Jag fattar inte vad politikerna som styr just nu tänker på/med! 

Idag har jag, förutom ägnat mig åt politiska tankar, varit och lämnat/hämtat bilen på verkstan. Handlat. Hämtat/lämnat barn i skolan. Lagat mat och ätit. Tagit hand om djuren. Städat. Vilat. Ja, dagen har varit fullsmockad med aktiviteter. Har varit fruktansvärt trött hela dagen! Längtar tills minstingen har lagt sig så jag själv kan få gå och lägga mig! 

Eftersom jag har blivit snapchatnörd blir dagens selfie en snapchatbild:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar